Independentwheels Segway/ Ninebot

Help Stichting Independent wheels

Ondersteuning:

 

Stichting Independent Wheels heeft al honderden mensen gewezen op het bestaan van alternatieve vervoermiddelen. Zeker het staand verplaatsen is een groot goed en maakt mensen en vooral kinderen weer zelfstandig, onafhankelijk, maar vooral een stuk gelukkiger. De stichting heeft geen andere bronnen van inkomen dan donaties. Vanaf het begin, nu 10 jaar geleden, zijn alle kosten uit eigen middelen en een bankkrediet gefinancierd. Geen inkomsten en wel kosten ….. dat gaat een keer mis natuurlijk. Wilt u er voor zorgen dat Independenent Wheels haar mooie werk kan blijven doen en zelfs uitbreiden *, stort dan een bijdrage op NL77ABNA0458455512. Het resultaat zal zijn, nog meer mensen die hun rolstoel of scootmobiel verruilen voor een Segway, Ninebot of M-Scooter. Waarom zou je gaan zitten als je kan staan, het maakt een wereld van verschil.

*Naast het wijzen op alternatief vervoer en ondersteuning bij het hele traject van aanvraag tot aanschaf, wil SIW ook graag dat haar cliënten blijven rijden. Daar is geld en voorraad voor nodig. Er zijn machines in gebruik die niet meer geproduceerd worden en waar nog geen alternatief voor is (segway, eerste generatie). Deze machines willen we graag op de weg houden, dus aanschaffen en conserveren. SIW wil ook graag machines kunnen uitlenen, er zijn aandoeningen die een tijdelijk vraag opleveren naar staand, alternatief vervoer. Dat betekent aanschaf, opslag en distributie….. enz. enz. Wij zijn er druk mee en kijken erg uit naar uw ondersteuning.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

13.10 | 16:21

Dat weet ik niet. Ik heb dit bericht van www.hartpatienten.nl gehaald.

...
13.10 | 15:43

hoe oud is dit bericht?
Mw. Hoedemaekers is al zeker 2 jaar werkzaam in UMC Groningen.

...
22.12 | 12:26

Wauw! Wat fijn. Nooit geweten dat ze twee keer transplanteren. Gaat het goed met je?

...
22.12 | 12:20

Wauw dat is lang! Ben in 1998 voor het eerst getransplanteerd, en in 2014 nog een keer! Me eerste hart hield het dus 15 jaar vol!

...
Je vindt deze pagina leuk