"dagboek"

14-1-2016 UMC

14 januari ’16

Ochtendje UMC

Ik moest me om 10 uur melden bij me arts. Mijn vriendin Jannette ging mee. We wilden om half 10 in het UMC zijn. Zodat we eerste een ECG konden laten maken en naar het lap konden. We waren om half 9 vertrokken. En waren om 10.10 in het UMC we hebben er bijna 2 uur over gedaan om in Utrecht te komen. Normaal rij je dit in 20 a 30 minuten. Maar goed onderweg gebeld dat we te laat waren. Door een ongeluk op de a 12. Eenmaal in het UMC gelijk naar de poli gelopen. Hij was net met een andere patiënt bezig dus zijn wij een ECG gaan laten maken. Daarna konden we bij mijn arts terecht. We hebben een gezellig gesprek gehad. En het even over mijn ritmestoornissen gehad. Ze kunnen er nu nog niks aan doen. Omdat ik het wekelijks heb. Ze wilden me eerst een holter geven. (holter is een 24 uur registratie kastje)maar in mijn ogen nu nog niet handig. Wanneer ik het dagelijks heb krijg ik een holter hebben we afgesproken. En dan vanuit die uitslag gaan ze bedenken wat verstandig is. Ik heb de ene keer wat meer last van de ritmestoornissen dan de andere keer. Soms moet ik echt even gaan zitten. En de andere keer kan ik rustig door gaan. Het langste wat ik tot nu toe heb gehad is zo’n 5 uur. Maar meestal is het na 15 minuten weer weg.
Wat ik nog wel heel leuk vond is toen hij moest luisteren naar mijn hart zag hij mijn tattoo. (tattoo hartritme eigen hart en donor hart) Vroeg hij of hij er een foto van mocht maken. Omdat hij hem zo leuk vond!! 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

14.11 | 16:58

Voor mijn PWS doe ik een onderzoek naar harttransplantaties, daarom wil ik vragen of jullie deze willen invullen.

https://forms.gle/dYNTFYXJw7ZieCSt5

Chris.

...
07.12 | 20:53

Hoi Marcel, kijk eens op http://www.independentwheels.nl/
Daar kan je meer informatie vinden over de Segway / ninebot.
Sterkte

...
07.12 | 20:37

Ik ben 55 jaar en heb sinds 2013 een steunhart, een transplantatie krijg ik niet omdat mijn nieren bijna niet meer functioneren een Segway zal een uitkomst zijn

...
13.10 | 16:21

Dat weet ik niet. Ik heb dit bericht van www.hartpatienten.nl gehaald.

...
Je vindt deze pagina leuk