"dagboek"

17-2-2015 John aan het revalideren

De laatste tijd hebben we het erg druk. John is aan het revalideren in De Hoogstraat. Hij gaat 2 dag delen in de week daar heen. Vaak op maandag en vrijdag. Hij krijgt dan Ergotherapie, fysiotherapie, en creatieve therapie. En binnen kort start hij daar met zwemmen. Morgen gaat hij een nachtje in het Hofpoort slapen. Omdat hij maar 3 a 4 uurtjes slaapt op een nacht gaan ze kijken hoe dit komt. Met mij gaat het redelijk goed. Ik ben vorige week een keer flauw gevallen. En afgelopen zaterdag was ik iedere keer heel duizelig. Eerst het UMC gebeld. Even overleg gehad. Maar als het nog een keer voor kwam moest ik even terug bellen. Maar ik dacht laat ik even de huisarts vragen of het aan mijn bloeddruk ligt. Maar die was super mooi. 120/80 dus daar ligt het niet aan. Nu belde het ziekenhuis vanmorgen om te vragen hoe het is gegaan het weekend. Dus ik vertelde dat ik alleen heel duizelig was geweest. En nu willen ze dat ik een holter ga dragen voor 24 uur. Dit is een kastje wat 24 uur lang je hartritme meet. Maar hier over bellen ze me nog even terug. Ik maak me best zorgen om John en zo spelen er nog wat dingen waar ik veel stress van ervaar. En ik denk zelf dat ik hierdoor al die verschijnselen heb. Maar het ziekenhuis wil het zekere voor het onzekere. Wat ik best kan begrijpen.
John zijn Segway is afgewezen door het WMO. Nu hebben we daar weer een bezwaar tegen gemaakt. (ook stress vol) De Hoogstraat staat gelukkig achter ons. En vind dat John ook zo’n apparaat nodig heeft voor de wat langere afstanden. Dus nu wachten we daar maar weer op. Mochten ze het nu weer niet met ons eens zijn. Dan zit er niet anders op dan er 1 zelf te kopen. Want we kijken er erg naar uit om er weer samen op uit te kunnen. 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

14.11 | 16:58

Voor mijn PWS doe ik een onderzoek naar harttransplantaties, daarom wil ik vragen of jullie deze willen invullen.

https://forms.gle/dYNTFYXJw7ZieCSt5

Chris.

...
07.12 | 20:53

Hoi Marcel, kijk eens op http://www.independentwheels.nl/
Daar kan je meer informatie vinden over de Segway / ninebot.
Sterkte

...
07.12 | 20:37

Ik ben 55 jaar en heb sinds 2013 een steunhart, een transplantatie krijg ik niet omdat mijn nieren bijna niet meer functioneren een Segway zal een uitkomst zijn

...
13.10 | 16:21

Dat weet ik niet. Ik heb dit bericht van www.hartpatienten.nl gehaald.

...
Je vindt deze pagina leuk