"dagboek"

15-1-2015 Contole UMC

Vandaag moest ik naar het UMC. Ik moest ook bloed laten prikken en daar hebben ze nieuwe systemen voor en uiteraard bij mij ging het mis. Het systeem lekte. Maar omdat ik het zo eng vind liet ze heel lief de naald in me arm zitten. Maar hier door zaten haar kleren, de stoel waar op ik zat, tafel en schutmachine helemaal vol met mijn bloed. Het was echt een zooitje. ECG ging gewoon goed. En de afspraak bij me arts ging ook goed. Ik had een heel fijn gesprek met hem. Hij vroeg hoe het ging. En ik vertelde dat John achter uit ging. En vanuit daar kwamen we op het kwaliteit van leven. En toen vertelde hij over Toos. Toos mijn moeder kwam ook altijd bij hem op spreekuur. En hij vertelde hoe zij hem vertelde hoe ze samen met Mec op de scootmobiel ging. Dat mec altijd met haar mee liften. En er af en toe afgezet werd om ook een stukje te lopen. Hij zei de 2 pasten echt goed bij elkaar. En dat Toos toch echt serieuze klachten had en haar nooit had horen klagen. En dat ik ook zo positief en lekker nuchter ben. Hij zei dat heb je echt van haar.. Ik was toch weer een soort nerveus om weer naar hem toe te gaan. Maar eigenlijk was het echt een heel leuk gesprek. Hij was blij mij te zien. Want hij had alleen nog maar ellende gehad op de poli vandaag. En dan is het toch leuk om even te praten met iemand waar het wel goed mee gaat. Ik ben blij dat het weer achter de rug is. In de zomer weer me jaarscontrole en dan ben ik er weer vanaf voor dit jaar.

Gisteren is John is de Hoogstraat geweest. Hij moet een heel revalidatie traject in. Hij moet dan 2 keer per week daar naar de dagbehandeling.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

14.11 | 16:58

Voor mijn PWS doe ik een onderzoek naar harttransplantaties, daarom wil ik vragen of jullie deze willen invullen.

https://forms.gle/dYNTFYXJw7ZieCSt5

Chris.

...
07.12 | 20:53

Hoi Marcel, kijk eens op http://www.independentwheels.nl/
Daar kan je meer informatie vinden over de Segway / ninebot.
Sterkte

...
07.12 | 20:37

Ik ben 55 jaar en heb sinds 2013 een steunhart, een transplantatie krijg ik niet omdat mijn nieren bijna niet meer functioneren een Segway zal een uitkomst zijn

...
13.10 | 16:21

Dat weet ik niet. Ik heb dit bericht van www.hartpatienten.nl gehaald.

...
Je vindt deze pagina leuk