"dagboek"

18de Jaarscontrole

Vandaag heb ik mijn jaarscontrole gedaan. Het viel heel erg mee. Ik moest een thorax foto laten maken, bloed laten prikken, een ECG en een echo laten maken en een inspanningstest doen (fietsen).
Ik heb een heel slecht gevoel over m'n fietstest. Ik heb gisteren en de twee dagen daarvoor hele erge migraine gehad. En daardoor veel in bed gelegen en best veel pijnstillers geslikt. Dus ik denk dat ik daardoor niet goed kon presteren. Even afwachten wat er uit komt. 
Ik doe mijn jaarscontrole normaal altijd met mijn vriendin Lauren. Ons jaarlijkse uitje, maar helaas moest zij nog werken. Maar nu is mijn andere vriendin Nicole mee geweest samen met haar dochter. Ze mochten alleen bij de echo mee naar binnen, maar gelukkig vonden ze het heel interessant. En degene die de echo maakte vond het heel leuk om te vertellen, dus dat kwam goed uit.
Nu is het wachten tot de uitslagen binnen zijn. Dit kan pas in januari zijn. Als alles goed is. Maar mocht er iets zijn dan zullen ze morgen of maandag wel even bellen.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

14.11 | 16:58

Voor mijn PWS doe ik een onderzoek naar harttransplantaties, daarom wil ik vragen of jullie deze willen invullen.

https://forms.gle/dYNTFYXJw7ZieCSt5

Chris.

...
07.12 | 20:53

Hoi Marcel, kijk eens op http://www.independentwheels.nl/
Daar kan je meer informatie vinden over de Segway / ninebot.
Sterkte

...
07.12 | 20:37

Ik ben 55 jaar en heb sinds 2013 een steunhart, een transplantatie krijg ik niet omdat mijn nieren bijna niet meer functioneren een Segway zal een uitkomst zijn

...
13.10 | 16:21

Dat weet ik niet. Ik heb dit bericht van www.hartpatienten.nl gehaald.

...
Je vindt deze pagina leuk