"dagboek"

18de Jaarscontrole

Vandaag heb ik mijn jaarscontrole gedaan. Het viel heel erg mee. Ik moest een thorax foto laten maken, bloed laten prikken, een ECG en een echo laten maken en een inspanningstest doen (fietsen).
Ik heb een heel slecht gevoel over m'n fietstest. Ik heb gisteren en de twee dagen daarvoor hele erge migraine gehad. En daardoor veel in bed gelegen en best veel pijnstillers geslikt. Dus ik denk dat ik daardoor niet goed kon presteren. Even afwachten wat er uit komt. 
Ik doe mijn jaarscontrole normaal altijd met mijn vriendin Lauren. Ons jaarlijkse uitje, maar helaas moest zij nog werken. Maar nu is mijn andere vriendin Nicole mee geweest samen met haar dochter. Ze mochten alleen bij de echo mee naar binnen, maar gelukkig vonden ze het heel interessant. En degene die de echo maakte vond het heel leuk om te vertellen, dus dat kwam goed uit.
Nu is het wachten tot de uitslagen binnen zijn. Dit kan pas in januari zijn. Als alles goed is. Maar mocht er iets zijn dan zullen ze morgen of maandag wel even bellen.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

13.10 | 16:21

Dat weet ik niet. Ik heb dit bericht van www.hartpatienten.nl gehaald.

...
13.10 | 15:43

hoe oud is dit bericht?
Mw. Hoedemaekers is al zeker 2 jaar werkzaam in UMC Groningen.

...
22.12 | 12:26

Wauw! Wat fijn. Nooit geweten dat ze twee keer transplanteren. Gaat het goed met je?

...
22.12 | 12:20

Wauw dat is lang! Ben in 1998 voor het eerst getransplanteerd, en in 2014 nog een keer! Me eerste hart hield het dus 15 jaar vol!

...
Je vindt deze pagina leuk