"dagboek"

16-2-2012

Ik heb al heel lang hoofdpijn en dan weer migraine. Dit ongeveer vanaf januari. Het wil gewoon niet zo lekker. En zo ook gisteren wat ben ik weer ziek geweest van de migraine. Ik heb er zelfs weer de hele dag bij overgegeven. Ik ben een aantal jaar terug bij een paranormale genezer geweest. En die heeft er voor gezorgd dat ik eigenlijk nooit meer hoef over te geven bij mijn aanvallen en ik kan je zeggen dat is al een hele verlichting.
We dachten vandaag lekker ontspannen een stukje te gaan wandelen met de hond.
Een kennis en haar hond gingen ook mee. Even in schuiven in de auto en hop naar de waterplas.
Bij de waterplas zijn ook nog allemaal kleine slootjes waar nog ijs op lag. En Luna gaat het ijs op en Zeus er achter aan. Zakken ze door het ijs. Luna is een kruising labrador herder die heel hoog op haar poten staat en
zij was dan ook zo weer op het ijs. Zeus heeft echt 5 minuten in het water gelegen voor hij door had hoe hij er uit moest klimmen. John had al van zijn riem een lasso geprobeerd te maken maar dat lukte niet goed. Hij had al 3 x gegooid maar zonder resultaat. En Zeus maar zwemmen met zijn kop boven het ijs en de rest er onder.
Gelukkig lukte het hem om na die 5 minuten zelf op het ijs te klimmen. Wij stonden inmiddels ook al op het ijs. En konden hem de kant op trekken. Gelukkig is alles goed af gelopen en konden we onze wandeling vervolgen. Na de wandeling Luna en baasje thuis gebracht en zijn wij naar mijn moeder gegaan om lekker sushi te gaan eten. Mijn zus was er ook met haar vriendje. Dus we hebben heerlijk gegeten met ons 5en.  

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

14.11 | 16:58

Voor mijn PWS doe ik een onderzoek naar harttransplantaties, daarom wil ik vragen of jullie deze willen invullen.

https://forms.gle/dYNTFYXJw7ZieCSt5

Chris.

...
07.12 | 20:53

Hoi Marcel, kijk eens op http://www.independentwheels.nl/
Daar kan je meer informatie vinden over de Segway / ninebot.
Sterkte

...
07.12 | 20:37

Ik ben 55 jaar en heb sinds 2013 een steunhart, een transplantatie krijg ik niet omdat mijn nieren bijna niet meer functioneren een Segway zal een uitkomst zijn

...
13.10 | 16:21

Dat weet ik niet. Ik heb dit bericht van www.hartpatienten.nl gehaald.

...
Je vindt deze pagina leuk