"dagboek"

Mec & Guus 24-5-2013

Gisteren is Mec weer bij de dierenarts geweest. Maar nu naar de dierenarts waar hij altijd heen gaat. De dierenarts heeft hem opgenomen. Er zijn foto's gemaakt er is een echo gemaakt en een ecg. Er is uit gekomen dat mec zijn hart kleppen verdikt zijn. Kalk of verdikt weefsel. Daardoor is zijn linker boezem veel te groot geworden. Waardoor die niet meer goed samen knijpt. (Boezemfibrilleren)Hij heeft hier door een hartslag van 571 slagen per minuut. En dit moeten er 60 zijn. Dus zijn hart gaat als een gek te keer. Omdat zijn hart zo groot is drukt zijn hart tegen zijn luchtpijp aan. Waardoor hij het wat benauwd heeft. Mec heeft nieuwe medicijnen gehad. Wat zijn hart ritme omlaag moet krijgen.(Dioxine.) zijn levensverwachting is 3 maanden tot een jaar.

 

En dan onze Guus (fret)

Daar zijn we vandaag mee naar de dierenarts geweest. Weer bloedonderzoek gedaan. Maar weer waren de uitslagen goed. Ze kan er niet echt achter komen wat hij nu heeft. Ze gooit het op stress. En dat hij Bobje erg mist. Nu stelde ze voor om hem naar een opvang te brengen om hem daar aan een andere fret te koppelen. Maar dit zien John en ik niet zitten. De stichting waar zij hem heen wil brengen staan John en ik niet achter. Voor dat wij aan fretten gingen beginnen zijn we bij die stichting geweest en stonden niet achter haar verzorging. Later hebben we een andere stichting benaderd en daar stonden we wel achter. Dus hebben we ook vandaag met haar gebeld. Maar zij denkt echt dat het medisch is. En heeft voor gesteld om in Eindhoven naar de frettenspecalist te gaan. We hebben nu van de dierenarts medicijnen gekregen. (weer de zelfde als eerst. Maar moeten het hem nu vaker geven.) En even kijken hoe het gaat. Hij heeft toevallig nu een hele goede dag. Maar als hij weer gaat overgeven is hij een hele dag ziek. En dat is geen waardig leven voor zo'n fret. Vinden wij. 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

14.11 | 16:58

Voor mijn PWS doe ik een onderzoek naar harttransplantaties, daarom wil ik vragen of jullie deze willen invullen.

https://forms.gle/dYNTFYXJw7ZieCSt5

Chris.

...
07.12 | 20:53

Hoi Marcel, kijk eens op http://www.independentwheels.nl/
Daar kan je meer informatie vinden over de Segway / ninebot.
Sterkte

...
07.12 | 20:37

Ik ben 55 jaar en heb sinds 2013 een steunhart, een transplantatie krijg ik niet omdat mijn nieren bijna niet meer functioneren een Segway zal een uitkomst zijn

...
13.10 | 16:21

Dat weet ik niet. Ik heb dit bericht van www.hartpatienten.nl gehaald.

...
Je vindt deze pagina leuk