"dagboek"

Oma

Mijn lieve Oma is 31 maart overleden. We hadden een goede band met haar. John en ik zijn zelfs met Opa en Oma op vakantie geweest. Wie kan dat nu zeggen? "Ik ben met mijn Opa en Oma op vakantie geweest” :-). Vroeger deden we altijd Sinterklaas vieren bij Opa en Oma. Oma pakte dan altijd vreselijk uit. Alle klein kinderen kregen wel 50 kleine kadootjes. Geweldig vond ik het daar altijd. 31 januari zijn we nog met Oma naar het strand geweest heerlijk vond ze het daar. We hebben erg genoten van die dag.
De laatste paar maanden ging Oma achter uit. Er werd kanker geconstateerd. En toen ging het snel. Vorige week werd ze erg ziek. En bleef ze overgeven. Ze heeft 5 dagen in een Hospice gelegen. En is uit eindelijk daar overleden. Oma is ook de drager van onze hartafwijking Non compaction cardiomiapathie. Maar Oma is 89 jaar geworden. En niet aan deze hart afwijking overleden. Oma laat onze lieve Opa achter. 

Foto: 31-1-2013. scheveningen

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

14.11 | 16:58

Voor mijn PWS doe ik een onderzoek naar harttransplantaties, daarom wil ik vragen of jullie deze willen invullen.

https://forms.gle/dYNTFYXJw7ZieCSt5

Chris.

...
07.12 | 20:53

Hoi Marcel, kijk eens op http://www.independentwheels.nl/
Daar kan je meer informatie vinden over de Segway / ninebot.
Sterkte

...
07.12 | 20:37

Ik ben 55 jaar en heb sinds 2013 een steunhart, een transplantatie krijg ik niet omdat mijn nieren bijna niet meer functioneren een Segway zal een uitkomst zijn

...
13.10 | 16:21

Dat weet ik niet. Ik heb dit bericht van www.hartpatienten.nl gehaald.

...
Je vindt deze pagina leuk